ibland är en dröm det finaste man har | Karolina Lundqvist

Karolina Lundqvist

Annons

ibland är en dröm det finaste man har

PicMonkey Collage
(bilder från tysells tumblr)
Ikväll är en sån kväll då jag känner lite extra mycket. När jag sitter sysslolös framför tumblr och tusen tankar börjar surra igång. Saker jag vill göra. Saker jag borde ha gjort. Ord jag borde ha sagt. Handlingar jag kommer göra. Det jag borde ha gjort: Bytt skola, tagit en chans, vidgat mina vyer, gått ett utbytesår, gått in för något helhjärtat, sagt sanningen. Ni vet när det känns som månaderna går och ingenting händer, allt står stilla. När man ser tillbaka ett år så är allt annorlunda. Det är då man börjar att fundera. Gick jag rätt väg? Hur hade det gått om jag gjort annorlunda? Åh, det jag vill göra nu: Resa, fly, ta en pause. Leva. På riktigt. Helhjärtat. (Jag är inte olycklig, jag vill bara leva lite mer) Håkan Hellström – Du är snart där. Tack för att du sätter ord på mina känslor. Att allt det bästa inte hänt än. Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont. Jag längtar så.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats